Maaliskuun kuulumiset ovat köyhänlaisia, siis ei ole mitään uutta kerrottavaa :( Kasvattaja neuvottelee ulkomaalaisen kasvattajan kanssa kollin käytöstä, mutta vastauksia tulee niin harvakseltaan, että meinaa jo ihan hermot mennä. Löytyi toinenkin kolli ja nyt pohditaan näiden kahden kollin hyviä ja huonoja puolia.
Alkuperäinen haaveni oli, että astutus olisi maaliskuun loppupuolella, mutta hyvä jos edes huhtikuussa. Kohta tuulee kiire, koska Exlibriksen naaraat ovat perinteisesti pitäneet kiimoissa kesätauon, joten miksi Luna olisi poikkeus?
Pentukuumetta nostaa Kisompa´s kissalan pentukuulumiset; sinne syntyi kaksi somalipentuetta 4 + 8 (!) pentua. Ja niiden kuvat saavat aikaan kamalan kuumeen. Tässä vielä jännitetään ihanien American Curl-pentujen syntymistä DilYaar kissalaan, niiden laskettu aika on nyt viikonloppuna! Pentuja syntyi kaksi, josta toinen menehtyi viikon ikäisenä.

Ei sitä tiedä minstä päin löytyy sopiva kolli, joten Lunalta testattiinn verestä Rabies vasta-aineet ja niitähän sitten löytyikin tarpeellinen määrä, oten esim. Ruotsiin tai Norjaankin voisi miettiä pientä pyrähdystä...