Nyt Lunan tiineys on puolessa välissä, yllättävän nopeasti aika on mennyt! Muta silti jäljellä olevia viikkoja odotellessa ei voi muuta kuin jälleen todeta että odottavan aika on pitkä!

Lunan luonteessa on tapahtunut muutoksia. Se on rauhoittunut, jotenkin seesteinen ja nukkuu paljon. Toisaalta kaipaa seuraa ja tulee paljon rapsutettavaksi. Luna ei myöskään ole kovin leikkisellä tuulella ja tämä on aikamoinen muutos aikaisempaan. On kyllä yhä kaikessa uteliaana mukana, mutta vähän sellaisella "mammamaisella" tavalla. Maha on selvästi kasvanut ja se näkyy jo ulospäin. Painoa on kerääntynyt 190 g lisää, eli Luna painaa nyt 2,980 kg.

Maha on rauhoittumaan päin, otin "omat" konstit käyttöön. Eli saa päivässä 2 x Attapektiä, kerran maitohappobakteeria sekä oli koko eilisen päivän seiti-broilerivesikeitoksella. Tuohon mössöön lisään myös noin teeluksikallisen pehmeäksi keitettyä riisiä murskattuna. Tänään annan lisäksi kevyesti keitettyä broileria ja huomisesta siirtynen asteittain tavalliseen ruokaan. Mutta tuota maitohappobakteerin antamista en jätä.

Kovasti yritin kuvata tulevaa mammaa tänään, mutta ei ollut oikein innostunut. Ehkä sitten huomenna saan parempia kuvia. Tässä tämän päivän paras otos. Ei enään taivu lempiasentoonsa ja tuosta jo kyllä näkyy pönäköitynyt masse!

1990894.jpg