Lunan mahaongelmat jatkuvat, tosin ovat aika laimeat eli lähinnä löysää ulostetta päivittäin. Ajatuksiin hiipi, että jos Luna toikin muutakin kuin jälkipolvea tuliaisena Saksan matkalta. Joten päätin rauhoittaa mieleni ja kävin tänään Lunan kanssa lääkärissä. Mukana ulostenäytteet kolmelta eri päivältä ja pikatestin perusteella ainakaan Giardiaa ei pitäisi olla. Lääkärin mukaan Luna on oikein hyvä kuntoinen eli kaikki muuten kunnossa. Hän mietti, että josko tämä mahan sekaisin oleminen johtuisi ihan astutusmatkan stressistä sekä muuttuneesta tilanteesta. Lääkäri (sekä Anne L) heitti myös sen, että koska Luna on aikaisemmin ollut tosi pieniruokainen ja nyt syö paljon enemmän, niin josko sekin olisi mahaa sekoittanut. Mahaa rauhoitellaan nyt viikon verran suolistovaivaisille tarkokoitetuilla ruuilla sekä Probiocin -maitohappobakteeri tahnalla. Olin antanut Lunalle Protexin Synbiotic D-C kapseleita muutamana päivänä, mutta niiden alas saaminen on ollut yhtä tappelua. Kapselin koko on 1.5 cm x 0.5 cm, eli aika iso, eikä Luna ole koskaan ollut hyvä nielemään mitään "ylimääräistä". Tuon tahna Luna nuoli onnessaan sormenpäästäni.

Tämä mahaongelma ei siis todellakaan ole mitenkään vakava, mutta kun olen tälläinen hysteerikko, niin oli pakko varmistaa että kaikki on hyvin!

Ainiin, kun kerran eläinlääkäriin mentiin, niin tietty ultrattiin. Ja kyllä meille on tosiaankin pentuja tulossa! Määrän arviointia vaikeutti se, että Lunan mahassa on tuota turkkia aika paljon, enkä halunnut stressata ajelulla. Mutta enemmän kuin yksi sieltä pitäisi olla tulossa, lääkärin summittaisen arvion jättänen salaisuudeksi.