Pennut ovat nyt 5 vk ja pari päivää yli, joten tarvitsevat selvästi enemmän tilaa. Haluamme pitää ne vielä vähän "kasassa", joten päätimme rajata olohuoneen sekä tuon aikaisemmin käytössä olleen "työnurkkauksen" niiden käyttöön. Eli riekkumistilaa on vähän yli 20 neliötä.

Rakentamisen ajan pennut olivat Leevin huoneessa, josta Vekara löysi kivan hengailipaikan

2174838.jpg

 

Uudessa tilassa pennut tutkivat paikat heti ja yhdeksi suosikiksi nousi Lunankin lemppari eli "the matto". Siinä on kiva toteuttaa itseään! Kuvassa Mimmi nukkuu, Kamu juo mamman maitoa ja Vekara leikkii.

2174837.jpg

 

Uusiin leluihin oli kiva tutustua, tässä joku pennuista miettii että miten tämä lelu toimii. Taustalla RC:n pahvinen mökki, joka on osoittautunut aika suosituksi.

2174834.jpg

 

Vastaan tuli myös pelottavia asiota ja niitä piti vähän jännittää, vaikka niissä ihan luki että "ei hätää"

2174835.jpg

 

Kamu ehti myös ottaa nokoset vara-äipän sylissä Mamma Mia-leffan verran 2174836.jpg

 

Ainoa vähän huono asia on se, että viimeistään nyt meidän kangaspäälysteinen sohva, nojatuolit sekä rahit taitavat olla vähän liian kiipeilyyn innostavia. Mutta pitää vain jaksaa aina irrottaa pentu kun se roikkuu jossain ja ohjata se oikeaan kiipeilypaikkaan. Onneksi pennut ottivat käyttöön heti Lunankin lempparin eli reimarin, jota pitkin on kiva kiivetä ylös. Tosin alastuloa vielä vähän opetellaan. Tyylejä on monia: Kamu hyppää ylhäältä, Vekara peruuttaa ja Mimmi sitten vaihtelee tyyliä.

2174849.jpg