Kyllä sitä jaksaa ihmetellä miten nopeasti pennut kehittyvät ja varsinkin kasvavat kahdessa viikossa. Mimmi on oikea matami, painoi iltapunnituksella 309 g, Vekara 296g ja Kamu 293 g eli todella jenkkiläisen jalkapallon muotoisia pötkylöitä. Painon kehitys ollut pääosin hyvinkin tasaista, toki pieniä notkahduksia sattunut.

Kovasti ulkomaailma jo kiinnostaa ja kun menee laatikon ulkopuolelle istumaan sekä juttelemaan ja jos joku pennuista on hereillä, niin alkaa kova mönkiminen oviaukolle. Sieltä sitten kuikuillaan toiselle puolelle, että milloinkas tuonne pääsee. Myös naukumista ihmisille kokeillaan ja ovat kyllä hellyyttäviä äänähdyksiä. Kehruurukit käynnistyvät sylissä ja pentujen ollessa nisällä on hauska kuunnella neljää erilaista kehräämistä. Vähän ongelmana on se, että nyt tehokäytössä on vain kaksi nisää ja yksi toimii "lutkuttimena".

Yritin ottaa kuvia, mutta pieleenhän ne kuvat meni kun on niin synkkää. Mutta tästä kuvasta ainakin näkee tuon pentujen huiman kasvun kahden viikon takaiseen hyvin samanlaiseen kuvaan

18.11

2072769.jpg

 

2.12

2114012.jpg

Toki pitää muistaa että pentujen karvat ovat kasvaneet ja ne ovat aika pörrössä. Mutta kyllä on eroa kuvilla!