Kauhukseni huomasi, että olen kirjoittanut tänne viimeksi viisi viikkoa sitten! Niin se aika menee.

Pennut ovat nyt jo 14,5 viikkoa vanhoja eli isoja riiwiötä! Meillä on ollut vähän ongelmia terveyden kanssa, mutta ei mitään vakavaa ja ovat nyt ohi. Siitä syystä pennut saivat toisen rokotuksen vasta perjantaina, Vekara luovutetaan tiistaina ja Selanna torstaina.

Pentujen perusluonteet ovat pysyneet yhä hyvin samanlaisina kuin alusta asti. Selanna on selvästi pentueen pomo, kertoo veljille missä kaapin paikka on. Selannasta on kasvanut hyvin kaunis nuori neito, luonteeltaan hyvin emonsa Lunan kaltainen. Eli hyvin itsenäinen ja itsetietoinen kissa.

Vekaran kohdalla nimi oli enne eli se on kyllä ehdottomasti pennuista kaikkein aktiivisin, uteliain ja leikkisin. Sen ruokahalu tuntuu olevan pohjaton, mutta kun on niin paljon liikkeessä, niin on hoikka ja lihaksikas. Vekara on yhä pentueen kehruurukki, mutta ei pahemmin malta jäädä syliin silitettäväksi. On niin paljon nähtävää ympärillä!

Sirius on pennuista rauhallisin, oikea "mammanpoika". Se viihtyy parhaiten sylissä, on utelias ja yhä erittäin ronkeli ruokien suhteen. Se ei esim. syö ollenkaan raksuja tai muiden pentujen herkkua eli broilerileikettä, mutta esim. kuivatut kanankaulat ovat herkkua. Siriuksen ensimmäinen näyttely on 21.3 eli vain kolmen viikon kuluttua.

Selannan ja Vekaran turkki on jo muuttunut "teinikissan" turkiksi, Siruksella on vielä paljon pentukarvaa, joten näyttää paljon pörröisemmältä kuin sisaruksensa. Silmien värin muuttumista tässä on odoteltu, vielä ne ovat kaikilla vihreät.

En saa tänne laitettua uusia kuvia, koska kotikoneemme hajosi :( Mutta yritän laittaa niitä valokuva-albumiin. Marjo tulee kuvaamaan pentuja vielä huomenna, joten vielä on tiedossa uusia kuvia pennuista.