Juuri äskein sain tiedon, että Lunan pentuprojekti todellakin edistyy! Elikkä seuraavasta kiimasta lähden pienelle "sulhasen tapaamis matkalle" Lunan kanssa...

Sulhanen majailee Keski-Euroopassa, joten lentomatka edessä ja minulla paikan päällä lomailua neljä päivää. Onneksi Luna on ollut aina hyvä matkustaja, joten luulen (toivon) ettei se stressaannu kovinkaan paljon lentämisestä. Lisäjännitystä tuo tietty se, ettei tuosta kiiman alkamisesta ole mitään hajua. Luna on ollut noin puoli vuotta pillereillä ja omasta työtilanteesta johtuen annan vielä maanantaina pillerin. Alkaako kiima viikon, kahden viikon vai kuukauden päästä, on arvoitus. Kun vielä jännitän sitä, että pitääkö Luna kesätaukoa kiimassa? Eli ensimmäisestä kiimasta on tarkoitus astuttaa.

Joudumme käymään ennen matkaa vielä kaksi kertaa eläinlääkärillä; otattamassa verinäytteen Felv + Fiv testiä varten heti juhannuksen jälkeen ja sitten kun kiima on päällä, niin heisimatolääkkeen. Onneksi ell on tosi joustava ja etukäteen lupasi, että "änkee" meidät johonkin väliin.