Nyt on tasan neljä viikkoa laskettuun aikaan ja "vähän" jo jännittää! Punnitsin Lunan ja sen paino on 3.140 kg eli tullut 350 grammaa lisää. Tosin sen syömän ruokamäärän perusteella olisi voinut luulla painoa tulleen viikossa ainakin kilon lisää. Miten noin pieneen kissaan VOI mahtua ruokaa niin paljon?

Luna on rauhoittunut tosi paljon. Nukkuu huomattavasti enemmän, tuijottaa "seesteisesti" kaukaisuuteen eikä leikkikään enään niin maita. Mutta parvekkeelle hinkuaa yhä, vaikka siellä alkaa olla, ainakin minusta, jo aika kylmää!

Vähän tuossa jo olen suunnitellut pentulaatikkoa, tai siis se on jo oikeastaan valmis... Laatikkona toimii pahvinen muuttolaatikko, jonka kylkeen tein Lunan mentävän aukon. Sen katton on aukaistava, joten sitä kautta huoltotoimet sekä emon että pentujen tarkkailu onnistuu hyvin. Sisusta on vielä kehittelyvaiheessa, mutta ehkä tässä viikonlopun aikana sekin valmistuu. Pari seuraavaa viikonloppua on sen verran kiireisiä, joten päätin tehdä tuon laatikon hyvissä ajoin valmiiksi. Kovasti haaveilin puisesta synnytyslaatikosta, mutta totesin, että yhtä pentuetta varten sellaista on turha tehdä. Eikö niin?