Mimmin toinen silmä on auki ja toinen avautumassa, tuossa kuvassa pitää jostain syystä kiinni. Painoa oli aamulla punnittuna 215 grammaa, eli saanut viikossa syntymäpainoon 116 grammaa. Ja siltä sen ihana massu näyttääkin! Mimmi on kova kehräämään sylissä ja silloin ojentelee pikkupäätään, että vielä tuolta leuan alta voisi rapsutella. Mimmin ääni on niin kova, että sen erottaa jo kauas...

2094496.jpg

 

Vekaran molemmat silmät ovat jo melkein kokonaan aukin. Painoi tänä aamuna tasan 200 grammaa, eli tullut 90 grammaa syntymäpainoon. Tyypillinen tasainen "keskimmäinen", ei pidä itsestään ääntä, mutta huolehtii että nisä löytyy. Oli ensimmäinen joka alkoi kehrätä syödessään. Käy syömässä kaikista nisistä, jos vain "omistaja" on luopunut omastaan.

2094497.jpg

 

Kuvassa Kamua nukuttaa ihan kamalasti, mutta silmät ovat oikeasti jo raollaan. Tämä meidän hännänhuippu painoin tänään 182 grammaa, eli saanut syntymäpainoon +76 grammaa lisää. Hyvinkin aktiivinen ja erittäin määrätietoisesti syö ensin itsensä täyteen ja vasta sitten antaa kaverin maistaa.
2094498.jpg