Juuri tajusin että en ole päivittänyt blogia moneen päivään. Sinänsä mitään dramaattista ei ole tapahtunut, mutta olen yksinkertaisesti ollut liian väsynyt!

Luna päätti sunnuntaina että "tänään on muuttopäivä"! Joten se kantoi pari pentua Leevin huoneen lattialle. Yritimme palauttaa pennut takaisin keittiöön, mutta jääräpää mikä jääräpää eli kantoi ne aina takaisin. Joten siitä lähtien pennut ovat majailleet Leevin huoneessa. Minä olen nukkunut Leevin sängyssä, joten jokainen pieni pennunvikinä herättää minut. Univelkaa on päässyt kerääntymään yllättävän paljon, mutta niinhän se aina vauvojen kanssa! Onneksi on viikonloppu edessä eikä mitään erikoisia suunnitelmia.

Pennut käyttävät enään Lunan kahta nisää, joten ruokaillessa on armoton taistelu päällä. Sen rauhoittamiseksi annan vähän kaikille lisämaitoa, mutta pääsääntöisesti vuorotellen Vekaralle ja Mimmille. Kamun kanssa lisämaidon anto on yhtä tappelua ja sotkua, joten tulee ruokittua näitä "helpompia tapauksia"

 Olen myös parina päivän antanut kaikille kolmelle kahdesti päivässä pienen määrän i/d:tä sekoitettuna lisämaitoon. Tämä tuntuu täyttävän kaikkien pentujen mahoja, joten painot ovat taas tasaisessa nousussa.

Pentujen motoriikka on kehittynyt huimasti! Kävely menee jo melkein hyvin, välillä pyrähdetään ihan juoksuun. Tosin siinä vauhdissa usein jo kaatuu, varsinkin jos yrittää kaartaa :) Nyt on rakenteilla jonkunlaista aitausta olohuoneen nurkkaan, matalista "ulkoiluaitauksista"  mennään jo yli. Korvat ovat kasvaneet ja jalatkin tuntuvat pidemmiltä. Pikkuisista on tullut oikeiden kissanpentujen näköisiä!

Viikonlopun aikana on kova tarkoitus ottaa uusia kuvia. Muutama sunnuntaina otettu kuva on pentujen kuva-albumissa.