Aika on kulunut ihan mahdotonta vauhtia ja pennut kasvavat. Torstaina 8.1 Mimmi ja Kamu päättivät, että nyt vauvailut saa loppua ja he haluaa suureen maailmaan. Joten kapusivat aidan yli "vapauteen". Ihmeteltävää suuressa maailmassa on ollut paljon, eikä vähiten korkeassa kiipeilypuussa.


Kamu ylimmäisenä, Mimmi matkalla

Lunan isän omistaja Marjo kävi kuvaamassa pentuja, tässä paras poseerauskuva. Vasemmalta Kamu, Vekara ja Mimmi


Taisimme valita meille juuri sopivan pennun. Tässä Kamu katsoo meidän kanssa lempparisarjaani Frendejä!


Pennut ovat kasvaneet valtavasti! Mimmi painaa jo 990 grammaa (syntymäpaino 99g), Vekara huimat 1050 g (sp 110g) ja Kamu 962g (106g). Painoero Kamun ja Vekaran välillä johtuu ihan ruokailuista. Vekara syö kaikkea ja paljon mutta Kamu on päättänyt nirsoilla! Sille kelpaa vain broilerin liha sekä kalkkunan jauheliha. Olen tarjonnut ihan kaikkea, mutta ei käy, ei edes yritä maistaa. Sekoitan noiden ruokien mukaan vaihtelevasti Multicattia, KMR:ää (vastiketta) tai Calfosiumia jotta Kamu saisi kaiken tarvittavan.

Vekaran kotikin on jo varmistunut. Se menee ihanaan perheeseen Espooseen, jossa leikittäjiä riittää: kolme lasta ja reilun vuoden ikäinen somali-persialaismix. Olen tosi tyytyväinen että kummatkin pennut löysivät niin hyvät kodit ja vielä niin läheltä. Mimmihän menee Annen sijoituskissaksi Helsinkiin.

Lisää kuvia pentu-albumissa